Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

V naší okresní zuš většina zaku dal chodí na hodiny, k učitelům domů.

0 0
možnosti
PB

P14e51t79r 43B13u60r45i36a14n

28. 3. 2021 16:08

To možná tak ti, co hrají na hudební nástroj a i výuku mají po jednom. Jenže třeba u kreslení, tance apod. to nejde. ZUŠ je škola jako každá jiná, takže fakt asi těžko přijde k učitelce domů malovat dvacet dětí.

0 0
možnosti
ZZ

Režisér Adamec řekl k nataženým rukám podnikavců následující slova :

Tohle jsme přece všichni chtěli, za tohle jsme cinkali klíči. Nechtěli jsme sociální jistoty, ale svobodu a šanci, postarat se každý sám o sebe.“ Co na to říct? OPRAVDU JSME TO TAK CHTĚLI .Ano, chápu, všichni chceme bohatnout, ale to stále přece nejde...jednou je hůř, jednou je líp... a zase bude líp, zase si majitelé barů a restaurací vydělají peníze, na které jsou zvyklí. Nemyslím si, že může stát saturovat vše nepříjemné, co nás v životě potká, neumím si představit podnikatele, který nemá rezervu na „horší časy“... je to pak především špatný podnikatel, a špatný hospodář. Když vydělám, nemohu nejprve postavit vilu pro svoji rodinu, koupit si na cestu do práce - porsche - a první dovolená nemůže být na Maledivách... to až pak, až budu mít dost našetřeno, abych přečkal -covid- nebo jiné nepřízně osudu. O tom je úspěšné podnikání, že myslím i na „zadní kolečka“.

Slyšel jsem v TV i Andreje Babiše, že zalitoval, že podlehl letnímu volání lidu a zahájil rozvolňování trošku předčasně. Asi ano, ale tak by na jeho místě reagoval každý premiér. Nikdo nechce držet národ „pod zámkem“, když to není vysloveně nutné. Nesouhlasím s hodnocením skoro denních změn v boji s nákazou, které je hodnoceno jako zmatečné.

9 2
možnosti
ZZ

Byl a je to zápas s něčím, o čem nic nevíme- kromě deseti milionů Čechů, kteří vědí vše. Asi by pro vládu nebyl problém , napsat na papír -plán boje s covidem..- jenže nic z toho plánu by za pár dní neplatilo. Ten virus si dělá, co chce on, ne to, co si přejeme my !!! A mění své chování ze dne na den. A pokud vláda nechce zamknout republiku a vypnout ekonomiku a uzavřít nás všechny třeba na měsíc pod zámek našich bytů, myslím, že to nejde o moc jinak, než jak se děje. Sám premiér tvrdí, a je to pravda, slyšíme a čteme to denně skoro všude, že je proti němu vedeno „spiknutí nenávisti“, které se spojuje proti „hnusnému Babišovi“. Lze to tak brát? ANO. Jediným programem opozice, je jen nenávist, a snaha svrhnout A. Babiše. Jejich programem je jen program „Antibabiš“. Pan premiér jim totiž leží pěkně " v žaludku. Každý, kdo sleduje dění na české politické scéně ví, že Andrej Babiš mluví při pohledu na boj proti němu a jeho hnutí ANO, naprostou pravdu!!! Je pravdou, že kolem něho ve vlastních řadách se pohybují zmetci, ale to bohužel tak je. Tak lidi přemýšlejte a uvažujte - tento rok se blíží důležité volby. Nejít k volbám - to není žádné hrdinství !! Máte děti? Máte vnoučata ?To chcete volit např. Piráty, ODS, TOP 09, ČD, STAN a jiné strany? Zkusíte a uvidíte, staneme se zemí Afroevropanů ! ! ! To bychom se museli za pár let všichni v hrobě obracet, BOHUŽEL, TO OPRAVDU DOSLOVA !

R^

5 1
možnosti
JL

wau! takové máme učitelky na gymnasiích? tak ta by za socialismu dělala něco jiného....

1 2
možnosti
SV

Jako podnikatele mě Babiš neuvěřitelně štve a nikdy bych něco takového nevolil, ale ta představa, jak tady vládne dredatý Lenin s partou smažek...Té budoucnosti se nějak bojím víc, než nechutného Babiše.

6 6
možnosti
BG

Dredatý Lenin s partou smažek? Hlavně, že ty jsi normální.

2 6
možnosti
Foto

J41o24s25e32f 83B87á33r50t85a

27. 3. 2021 12:21

Text na úrovní myšlenkových pochodů paní Pekarové Adamové. Prof. Keller ji ohodnotil takto: Výroky paní Pekarové nebudu komentovat. Někdy se utěšuji tím, že ona to tak ve skutečnosti nemyslí. Jindy propadám podezření, že ona ve skutečnosti nemyslí vůbec.

13 3
možnosti
Foto

Když někoho kritizuje profesor Keller, tak je to jako když ho kritizuje Zeman nebo Filip. Takže vše v pořádku.:-)

6 6
možnosti
LH

Učitelka? Opravdu? A jak to psychicky zvládáte?

5 5
možnosti
Foto

Víte co je nejhorší?Když se i vzdělaní lidé začínají ohánět fašismem,nesmyslnostmi a hysterii...alespoň umělecké školy měly být jistě otevřený,to není žádná masová akce.Jen obyčejná hloupost,nějaké ničení kultury a nahnáni umělců do globálních montoven? Toje jen hloupý hystericky výkřik...

5 3
možnosti
JS

Myslí, že je nejvyšší čas poslat děti a studenty do škol.

0 0
možnosti
MM

Pan Šporcl není politik, ale umělec, osoba, která se vyjadřuje ke stavu kultury a umění v této zemi.

Domnívám se, že Vaše hodnocení významu a smyslu jeho otevřeného dopisu je podprahové a účelově nespravedlivé.

2 0
možnosti
Foto

Známý dělal ve finančím ústavu, kam si umělce pozvali na koncert. Zkrátil jej o čtvrtinu, vynechával pasáže tak, že rozhodil o doprovodný orchestr. Za toto si nestyděl říci šesticiferný honorář. Taky mu byl následně zkrácen.

Ještě něco?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS