Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Domnívám se, že boj proti našim zvoleným, zlobícím nebo v minulosti poznamenaným politikům je i bojem proti nám všem. Prezident Zeman a premiér Babiš by měli být v rámci možností hájeni všemi jejich občany. Naše země je napadena cizí propagandou a čím vším, dále ji napadá polovina jejích občanů. Připadají Vám představitelé USA, Francie či Ruska nějací mravní velikáni?

0 0
možnosti
JD

J87i93r46i 48D88v83o48r51a75k

23. 10. 2018 12:45

Zajimavy prispevek co se tyce "demokratickeho smysleni"... takze podle Vas je kazdy, kdo nema Vase nazory, ktere jsou samozrejme "spravne a neomylne", pouze hloupym Lojzou? To uz tady ale jednou bylo...:-P

0 1
možnosti
PB

P50e23t36r 60B14u34r23i98a77n

23. 10. 2018 7:50

Souhlas, karma.

1 0
možnosti
LC

Podpořili zločince ... no, lepší než kdyby podpořili hňupy, protože už jen jeden hňup je hoší, než nepřátelská divize v týlu.

2 0
možnosti
PP

Vydržte. Věřte, že blbounů je méně, než to tady vypadá - tedy v diskusi

0 0
možnosti
GO

Děkuji, ale vzhledem k výsledku voleb tomu moc nevěřím....:-(

0 0
možnosti
SN

:-).....Na to, že učíte na gymplu jsou Vaše vědomosti o současné politice a kdo je správný a kdo je zlý, dost omezené! Napište, prosím, příští článek o ódeesákovi Stanjurovi! Budu se těšit! !!!!!!

3 3
možnosti
JL

Neúkolujte. Ty časy, kdy jste úkoloval jsou dávno pryč. Když vás to tak svědí, napište ho sám.

4 1
možnosti
AK

ANO přišlo s nabídkou likvidace stran, které politiku degradovaly na pouhý byznys pro sebe a pár kámošů, kdy malí zloději přišli do vězení, zatímco velcí jen do novin.

A pak svoji nabídku rozšířilo o likvidaci Sobotky s jeho multikulturními, inkluzivními, genderovými a feministickými souputníky, kterých už měli voliči také plné zuby. Docela atraktivní nabídka, že?

A zatím ji Babiš také plní - Sobotku a jeho partu sociálních experimentátorů už odstranil.

Akceptování Čapího hnízda a dohady o tom, zda byl nebo nebyl (4 instituce řekly že nebyl a pátá, ta slovenská, že ano) značný počet voličů považuje za přijatelnou cenu.

A nejsou to jen Opavané.

4 2
možnosti
KK

Vy dokážete pěkně zúžit Burešovy "přešlapy" na Čapák a udavačství. Myslím , že autorka jej popsala dost exaktně, protože na každého jiného by se jako na zločince pohlíželo a jistě by seděl minimálně ve vyšetřovačce. Bureš díky vám a podobným mlaská ve Strakovce.

1 1
možnosti
Foto

paní ONDERKOVÁ, vy přímo záříte svou svatozáří nejen na gymplu ale i do tmy v ČESKU! vaše blogy i ten poslední jen Babiš, Babiš...vám nevadí GROSS, RÁTH, TOPOLÁNEK, PAROUBEK, KLAUS, ZEMAN...desítky označených zlodějů z POLITICKÝCH STRAN ODS, ČSSD. Jste jako vaši studenti co nerozeznají pravdu od lži-veřejně a statisticky známo. Mimo školy jste pracovala, kde na jakých postech. Nechci vás poučovat, ale sama svou "pravdou obnažujete své rodinné vztahy...i od lože!" Co blogovat vaši rodinu a nastavit pravdivě své já zrcadlu i s činy a zájmy?! Dnes se ženy osamostatńují a ukazují, kde se neholí na svém těle na internetu a zároveŃ svou prudérností zastavují normálním lidem mozek. uvidím...[>-]EU:-)

4 1
možnosti
JP

Babiš...má toho na svědomí mnoho, to že likviduje konkurenční firmy nekalým způsobem je již dostatečně známo, pak korunové dluhopisy...Ale případ Čapí hnízdo, tento primitivní podvod, kdy čerpal přes 50 miliónů určených pro malé firmy tím, že převedl část firmy(Čapí hnízdo) na své děti a po vyčerpání dotace to vzal zpět pod Agrofert, to by měl pochopit i hlupák. Za to by řadový občan dostal 10 let. On však vládne a zdá se, že zastavil obžalobu, v tichosti pak vrátil peníze do Bruselu a doma to nějak ututlá. To svědčí o velkém morálním a inteligenčním úpadku našeho národa. Proto musím opovrhovat všemi, kdo jsou ochotni jít na kandidátky hnutí ANO.

4 1
možnosti
VB

Ta firma FAU - to je ta firma, která nakupovala do Zlína ze Slovnaftu (150 km) naftu přes 6 různých firem, z nichž některá vždycky neodvedla DPH ?

2 2
možnosti
Foto

To je ta firma, která nechtěla Babišovi prodat sklad, tak:

Naši klekli na tu FAU, říká na další nahrávce Babiš. Firma skončila podle soudu nezákonně v konkurzu

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/firma-fau-skoncila-v-konkurzu-sikana-je-to-babisova-prace-brani-se-firma.A170827_145825_ln_domov_ele

5 3
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1720x
Jsem vášnivou zastánkyní svobody jedince a osobní odpovědnosti, nesnáším manipulaci a stádnost jakéhokoli typu, miluji humor a nadhled. Jsem euroskeptik. Věřím v Boha a tradiční hodnoty rodiny, jsem ráda, že mi můj syn může říkat mami a že se necítí jako TO (zatím :-)) Mám ráda pohádku o Šípkové Růžence a vůbec mí nevadí, že ji princ políbil bez jejího vědomí :-)Tento blog jsem si založila, protože občas potřebuji světu sdělit své myšlenky.